průchod

průchod

Anotace: slovům,dárcům krve a viselcům....

To dobré i zlé
co prošlo námi
neupustíš
tepenným krvácením
špitály Alabamy
pláště andělů
i smutných údělů
já si cením
když v boji nezvedají
předčasně prapor bílý
co na tom že se střílí
s kuše Amorovo
a láska je jen slovo
co věty rozmetá
a dělá chaos v statích
a vedle tratí
v stromořadí
zástupy viselců
v oprátkách z opratí
to proto slovo
už nezbylo jim
...na olovo

To proto dobré
já zlé zapomínám
házím to mlhovinám
jako kost vlčím smečkám
bráním se vlečkám
svatebním
doufám že přečkám
v pozici palební
ty z kuše střely
i ostří katů
a v dalším slunovratu
vydám se k dalším vratům......
Autor zenge, 01.01.2011
Přečteno 429x
Tipy 46
Poslední tipující: Holis, poustevník Jirka, pamp_elka, Houda, Dota Slunská, Špáďa, staranna, šuměnka, Helena Lovecká, teď už nikdo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nestačí ani typy
pro neúnavné Amorovy šípy

02.01.2011 21:44:00 | staranna

joó, tak to mohu...

02.01.2011 18:29:00 | šuměnka

Šťastnou cestu po labyrintu...

02.01.2011 09:52:00 | labuť

bludištěm...

02.01.2011 00:32:00 | enigman

skvělé....ST!

01.01.2011 19:02:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí