Nezavěšuj

Nezavěšuj

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=1HCvjpwmeBI&feature=channel

Nezavěšuj mi prosím!

je noc plná vášní, co s ní?
Pojď blíž k mému tělu
jsem rozbouřená řeka z břehu...

Chtěná síla tvého držení
ta krása je mé vzrušení
Hluboký nádech a výraz (chci tě)
v dešti na zemi....klidně!....

Vytoč mé číslo pohledem
se svůdnou nocí něco provedem
Smyslná touha bez pravidel
jsem nahá,tak se jenom dívej....

Nezavěšuj....
Autor Kett, 02.01.2011
Přečteno 661x
Tipy 20
Poslední tipující: Danger, Linzerka, Behemot, René Vulkán, jvacl, sobý hnusec, vodnař, Niky88, mida, Eru Alonnar, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořád vytáčí a vytáčím,ale nefunfuje spojení...
No budu muset koupit nový telefon :-)
Pěkně vábíš,svádíš a toužíš.

07.01.2011 21:25:00 | Danger

...v dešti na zemi...klidně!...silný verš a ještě silnější báseň!

04.01.2011 22:41:00 | Behemot

vytoč mé číslo pohledem - pěkný!

04.01.2011 19:58:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí