Novoroční milování

Novoroční milování

Anotace: Krásný začátek nového roku :)

Sbírka: Ty si ta jediná

Přišla si mi jak vyměněná,
ale byla jsi jenom to ty,
vypadala si tak nažhavená,
takové o tobě nebyly ani sny.

Bylo to lepší než sen,
cítit tvé ruce,tvá ústa na mé hrudi,
tohle byl pro mne den,
nejspíš našeho nejlepšího milování.

Nic krásnějšího jsem v životě nezažil,
než to s tebou nadherné splinutí,
při kterém tak strašně moc rád slyším,
to vzrušující,něžné tvoje sténaní.

A z toho já mám největší radost,
když tebe dělám šťastnou,
v tu chvíli pohledu nemám dost,
na tvář tvoji usměvavou.

Je to krásné když se usmíváš,
o to mi jde pokaždé,
to se pak také mohu usmívat,
miluju tě láasko moje.
Autor Dubínek, 02.01.2011
Přečteno 579x
Tipy 1
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí