S/M II.

S/M II.

Anotace: Malé hrátky :-)

Dávám ti ruce do vlasů
a ty zatínáš své drápky.

Dva milenci v dětském pokoji
vymýšlí si nové hrátky.
....
Stopy zubů na tvé krásné šíji.
Voníš mi tak, že až z tebe šílím.

Jen klidně kousni, až vytryskne krev.
Neboj se miláčku a tvá ústa tam nech.

Mám ráda tvé dlaně co hladí mé tělo.
Neboj se přitlač, křičet by se mi chtělo.

Já raděj přitlačím na tvůj něžný krček.
Výkřik tvůj potlačím slastí můžeš chrčet.

Když vezmu si nůž a říznu tě do ruky.
Nediv se miláčku vše je bez záruky.

Tak odvaž se drahoušku a řízni i do hrudi.
Když cítím tu rudou krev má touha se probudí.

Já potom svážu tě a dám šátek přes oči.
Temnou vášní tě provedu, až svět se ti zatočí.

A co by jsi řekla na horký vosk svíčky.
Moc si mi necukej lež klidně už stéká vosk vřící
Autor Eru Alonnar, 05.01.2011
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: breberkar, deleite, Rakasteta, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí