Milenecký Pár

Milenecký Pár

Anotace: Každý to známe a děláme...

Budiž naležato dáno tělo ženino,
óóó, jak překrásné je to plemeno,
on, uviděl nahé nožky její heboučké,
jak pomale odhalují pysky mlaďoučké,
ano, její smaragdová líčka,
a uprostřed toho líčka, pyšnící se píčka.

Po těle, hřál ji osamocen ret,
jako by byl na lžičce med,
a posléze dvě bradavky laskal,
až při této chvíli šepot něhy praskal.

On chtějíc vzrušit tuto ženu,
prokazoval jí soucit a milováním něhu,
na jednom ňadru, i druhém,
započal sexuální harém.

Po štěrbince stékala jí chutná šťáva
při vložení jazyku horká byla jak láva,
a po lechtivém tornádu,
vsunul ho tam pomálu.
Po uspokojivém množství poloh,
dodělal se na ňadra ten hoch.
Oba poté leželi v tichém obětí,
užívajíc si dechem dlouhým, napětí.
Autor syfino, 06.01.2011
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí