"sexpranostiky"

"sexpranostiky"

Anotace: dlouhodobé lidské zkušenosti...

Sex ve městě,
jako sex v dáli,
sex na cestě,
no to mě pálí.

Sex u moře,
to není jak na dvoře,
sexu dnes málo,
budiž ti zítra dáno!

Sex pomalý,
to je pro malí,
sex rychlý,
pro velký pychny!

Sex zezadu,
pro lepší náladu,
před sexem oral,
rychle sem skonal.
Autor syfino, 06.01.2011
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí