Zvrhlá touha

Zvrhlá touha

Anotace: Masquerade...

Maska masku míjí,
obě dvě se na sebe navzájem šklebí,
v tanci těl se svíjí,
navzájem se do sebe proplétají.

Strhávají si ze sebe šaty těsné,
Na obnažených tělech jen cárů pár,
Polibky vášnivé a běsné,
Vzplanula, dlouho vysychající stráň.

Řev, doteky a škleby,
Ostrých drápů na zádech otisky,
Teď není čas na hodinu něhy,
Sténej, vrč a zaryj se do mě svými zubisky.

Dravčí, zvrhlé, chtivé pohledy,
Drsná a hrubá elegance,
Tak neber na mě žádné ohledy,
Probuď v sobě toho samce.

Dvě těla se v křečích svíjí,
V drsném objetí v nich touha plane,
Vášeň roste, tiše kvílí,
Otírají se o sebe dvě roztoužené dlaně.

Chvatný krok a tupý náraz,
Dvě těla, bezeslov ukazující si svůj zvrhlý plán,
Zamlžený chtivý výraz,
Zvířecí pud na povrch se drán.

A pak v tělesné touhy obležení,
Gejzír jisker a ohně se rozlétl do všech stran,
Pak ticho a bylo po jiskření,
Okamžik toho opojení je na kousíčky rozerván.
Autor Annie the wolf, 14.01.2011
Přečteno 638x
Tipy 4
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí