padák wonderbra

padák wonderbra

Anotace: A je to

Místo podprsenky mé dlaně

ten postoj svrchovaný jest

posed můj je jedovatá lest

tvá ňadra jsou plaché laně.

S něhou, leč v napjaté chvíli

pod muškou mou ňadra spočinula

ni já, ni ty ses nepohnula

cudné časy nás dva opustily.

S dechem, s tepem na vrcholu

ty jak já se nehybně chvěješ

ze zraků hrstmi vášeň seješ

mou ornou půdou shora dolů.

Otáčím se svěžím zítřkům

diapozitiv je zapatlán:

mnou,

tebou,

loukou,

košíkem mláďat-

-s chtíčem spát,

rozkvetlou růží-

-z dlaní

-párem poupat,

rozpustile-

-rozpouštím se

-je to krize

-v kůži, v knize

-je to milé,

s mořskou vlnou-

-děti trnou,

noční bouře-

-šípy blyští

-rozkoš prýští

-nocí soužen,

pozdrav z vlaku-

-sakům pakům.

…opuštění,

Robinson bez Pátka,

Kitty jde na jatka,

plyšové blouznění,

Ó má Maří Magdaléno!!

Ó blízko mají nože k ráně

blíže naše srdce tíhnou

rty se metrem mihnou

má tepna tepe ti na skráně.
Autor Mladý pán P., 16.01.2011
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí