Bab-ilu

Bab-ilu

Anotace: známýmu tam z Zikkuratu...a návratům

Když v smutku tonu
v bouřích a hluku hromů
ozvěny slova
domů
...něco o návratu
mám plánek Babylonu
a pár cestovních slonů
dva klíče z Zikkuratu
tam v nebi vedle věží
jeden můj známej
svět tam střeží
i břehy Eufratu
bez šatu
bez předsudků
kouká mi do žaludku

Když puká srdce zvonům
poznávám nářek tónů
a zkouším z mlhy clonu
rozepnout
a potom plout
po vlnách Eufratu
zpátky k mým návratům
z Chaldeje do naděje...
Autor zenge, 18.01.2011
Přečteno 359x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, teď už nikdo, Paulín, Mario de Janiero, Špáďa, Helena Lovecká, CULIKATÁ, al-pacino, labuť, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to vskutku krásné je..ST!

18.01.2011 21:19:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí