Chuť zakázaného ovoce

Chuť zakázaného ovoce

Anotace: ...

V ráji zakázaného ovoce,
utrhl bych broskvičku

a kdybych tě měl po ruce,
sáhl bych ti ... na vlásky,
jimiž proplul bych jako admirál,
dál a dál,
v bouři nekonečného chtíče,
hledajíc spásu v útrobách majáku,
přespím na zemi na znaku.
Pak zvolám jen_ "už jsem" / maják pokořen
Autor honnnzik, 19.01.2011
Přečteno 696x
Tipy 24
Poslední tipující: Lonely.girl, teniska, Vampyrella, dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik, loverose91, Gabrielle, Bona, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí