slAst

slAst

Anotace: Tak ten život utíká, každý se někoho dotýká.

Tak ten život utíká,
každý se někoho dotýká.
I na místech intimních
i v hodinách ranních.
A co teprve večer,
už bude každý svlečen.
A pak v dobré náladě,
budou dělat důkladně.
Jeden dítě, druhý slast
a nemusí být ani chlast.
Autor vaal, 21.01.2011
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: Vampyrella, Kapka rosy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí