S bludičkou v boroví

S bludičkou v boroví

Anotace: ='( proč.. bolíí to =(..chápu..miluji tě =o*

Chtíč rozpoutal tvé tělo
v záři smutečních hvězd,
když v boroví skláněla si tvář
čekajíc na první křest

Než kapky polily ti
tvá ňadra i tvůj klín,
cítilas snad strach,
touhu, možná i splín,

však s prvními doteky jejich rtů,
jako cukr roztála si

Medová tvá kůže pannenská
hltala hladově tmu
s vůní dívčího těla,
pod tlakem doteku.
Plna něhy sténala na hrudi
tvojí,
tak leželas té noci v kapradí
a chvojí.

Když jazyk hbitý bludičky
ustal svojí snahy,
počaly si kundičky,
laskat svoje vnady.

..

Jakmile přišlo ráno,
bludička zmizela v lese,
ranní rosou polito
tělo - stále se třese.

..

Tvá ústa splynula s jejími
a něžně se laskala,
tam v borovém jehličí,
od ní prve si dostala.
Autor Désolé, 24.01.2011
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamorte, teniska, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně moc krásné...

27.01.2011 10:48:00 | Izzik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí