Hra před spaním

Hra před spaním

Anotace: ...

Těsně před spánkem,
hru pro tebe mám,
když si zahraješ,
tak ti pusu dám.

Zavři víčka,
zavři ústa,
zkus počítat,
jenom do sta.

Pod víčky představ si,
svůj největší sen,
celých těch sto vteřin,
mysli na něj jen.

Když usneš,
máš touhy upřímné,
jejich splnění,
jistě tě nemine
Autor honnnzik, 24.01.2011
Přečteno 780x
Tipy 11
Poslední tipující: Lonely.girl, anjelis, katkabloom, dream in emptiness, loverose91, Špáďa, Nick Name, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí