Hra...

Hra...

Anotace: ...

Opřu si Tě o stůl,
a začnu si s tebou hrát,
Polibkem začnu Ti rty sát.
Zezadu Ti vjedu na bříško,
jazykem budu šimrat ouško.

Ruka bude míjet druhou,
a Ty začneš hořet touhou.
Pomalu Ti nohy roztáhnu,
šaty začnu rozepínat.
Ruku svou k bradavkám natáhnu,
a jen se začneš na mě smát.

Skoro svlečená,
už jen tanga padají k zemi.
Jsi celá vzrušená,
tak teď oddej se mi.
Hladím Tě od krku do pasu,
ruka zastaví se na zadečku.
Cítím jihnutí z tvého hlasu,
prsty blíží se ke krajíčku.

Položím Tě na stůl,
tvoje oči se jiskří.
Máme za sebou teprve hry půl,
horká Tvá kůže moji zbystří.
Nedýcháš,jentak tiše ležíš,
do mě drsně nehty bortíš.

Ruce moje Tě drážďí,
nemluvíš,nevnímáš.
Můj vnitřní chtíč Tě svádí,
jen své tělo posloucháš.

Křičíš,taješ,
jazykem rty mi smáčíš.
Sama se sebou si hraješ,
na vrchol blaha se stále vracíš.

Chceš další a další,
dokud nepadneš únavou.
Jsi čím dál víc sladší,
tělo ochutnám,a bojuju,
dokud nad tebou nevyhraju...
Autor Izzik, 27.01.2011
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí