Tobě (Snad kvůli krajině Tvého těla)

Tobě (Snad kvůli krajině Tvého těla)

Anotace: ...Dýchla na mne romantika lehce zčervenaj mi tváře přec´ vím čeho se to týká a tak lačně funím do polštáře. Dovolím si lehce, směle skrz přivřená oční víčka cítit Tebe na svém těle přes řádky a přes slovíčka...

Nemám nic na čem by srdce lpělo
a tak dovolím si sladce
popsat Tvoje krásné tělo.

Kloužu po něm dychtivě a hladce.

Orosená pavučina Tvých řas
na okrajích Tvých dvou pouští
jejichž hloubkou je sám čas.

Číhá ďáblík v malém houští.

Pokladnice frází a slov bezedných
jako poezie chutná mi
z mých vlasů jsi vůni vdých.

Čertík hlavu naklání.

Já tonu v plamíncích Tvých dlaní
maluj lávou, dělej šmouhy
hraj si semnou do svítání.

Nech se topit v řece touhy.

Zůstaňme lásko nocí propletení
vnímejme hudbu našich nahých těl
v peřejích vášně lehce pomatení.

Probuďme srdce ve zvuku roje včel.

Na provázku tmy nechme slastně doznívat
smyslnost těch zvláštních vůní
co rozechvěle začínají znovu ožívat.

Pojď zase zpátky k mojí tůni.

K cestě prožitku my pojďme plout
omotej mě vláhou Tvých lačných úst
jež zkoumají můj každý kout.

V jedno tělo v tento moment můžem srůst.

Cítím stopy Tvojí vůně.
Obejmi mě.
Nepouštěj.
A dýchej.
Semnou.

Ukryj mě v krajině svého těla.
Autor zaba.zuzla, 15.02.2011
Přečteno 521x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, hypertenze, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné veršíky...

15.02.2011 11:01:00 | hypertenze

Parádní, skvoStná.

15.02.2011 06:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí