Osvoboďte utlačované

Osvoboďte utlačované

Anotace: a přitom jsou tu s námi (a někdy v těch druhých)

V naší podemokratěné společnosti,
Bolševicky regulovaného kapitalismu,
Máme pořád dluhy vůči minulostí,
Stále tu ještě s námi žijí utlačovaní.

Na samotce uvěznění v temnotě,
Spoutaní pevně v pánském prádle,
Napořád v levé nohavici kalhot,
V takřka nevětratelném prostředí.

Nemají žádná občanská práva,
Jsou jen otroky svých majitelů,
A pouhými vykonavateli rozkazů,
Většinou slouží coby odpadní potrubí.

Již od mládí jsou zaživa mučeni,
Opakovaným stahováním z kůže,
A nuceni přinášet pánovi radost,
Dokud oba dva nepadnou vysílením.

Později přichází zostření trestu,
K prasknutí napumpováni čerstvou krví,
Když opakovaně zvrací do latexu,
Jak jsou topeni v dámském přirození.

A tak jenom když pán v noci usne,
Odhodlaně demonstrují svoji sílu,
Když se společně tajně pozvednou,
A připravují svoji poslední bitvu.

Doufají, že se blíží jejich naděje,
Že povstanou další noví bojovníci,
Pak společně odejdou na světlo boži,
A připraví velkou část lidstva o potěšení.
Autor casla, 19.02.2011
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: Jats, šuměnka, CULIKATÁ, Květka Š., Sweet KiWi, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co teprve nebolnice...není jich snad na světě o maličko více? stále a stále v očekávání:)

08.03.2011 09:44:00 | Jats

Tak to je velmi neotřelý pohled na falus
a názor hodný muže s mozkem v hlavě
svým způsobem se dá to brát jak blues
/ má rada zní; dívej se na něj hravě :) /

19.02.2011 17:21:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí