Eclipserotika

Eclipserotika

Anotace: škoda, že úplné zatmění Slunce trvá tak krátce

V sinale žlutém osvětlení,
oblohy hasnoucí do soumraku,
užíváme si předehru stmívání,
při které ti šarlatoví tváře.

Touha již není k vydržení,
krajinu halí šero od západu,
rychleji než-li supersonik,
přikrývají nás letící stíny.

Skřivánci ztichli a psi vyjí,
když nastává naše chvíle,
nad hlavou máš Bailyho perly,
jako drahokamy kolem krku.

Jsem s tebou v pevném objetí,
a jak ohnivá sluneční korona,
šlehá protuberance do vesmíru,
tak já do tvého žhavého nitra.

První ostré paprsky světla,
doprovázejí tvé slastné steny,
briliantový prsten jako dar,
máš ode mě za vyvrcholení.

Odlétající stíny nás probouzejí,
byl to snad sen či skutečnost?
Jen ten, kdo neměl takový zážitek,
neví, co je to rozkoš milování.
Autor casla, 20.02.2011
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: Jats, Špáďa, šuměnka, CULIKATÁ, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teď zlehčím Tvoji erotickou ódu
a konstatovat tady tedy musím
že někdo pije víno, káže vodu
a jiný v sobě vrcholení dusí

však tys tu skvostně popsal první, druhé...páté

/ a já Ti prozradím, že má výplata bývá bílým zlatem.../

21.02.2011 15:34:00 | šuměnka

Zatmění jsi popsal dobře, ale milování ..., milování je lepší! Jako přízemní člověk musím ještě podotknout, že i častější. Tedy někdy. :o)) ST!

20.02.2011 19:33:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí