stříbrňák

stříbrňák

Anotace: vlasům tvým...

Pěšinami
vlasů plavých
ještě než drozd spustí trylku
kráčím ti k spánku od zátylku
z pravý strany
než déšť tam splaví
od sponky první sivý
uslyším tvůj hlas tklivý
pánbůh s námi
a koňský hřívy
dál češou časem
řeky v tocích
se taky stříbří
a já jsem
to byl kdo tě zlobil
vlnou žití
někdy v sítích
podél břehů
v náručí tvé
hledal něhu
něco z krás
i tvůj hlas
tak mi promiň
..za ten vlas
Autor zenge, 22.02.2011
Přečteno 369x
Tipy 35
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, šuměnka, staranna, la loba, Špáďa, Lota, Monte Carlo, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zamyslela jsem se nad stříbrem svých vlasů...

22.02.2011 23:34:00 | Lota

všechny trable i lásky
otisknou se stříbrem
do vlasů černovlásky..:-)

ST

22.02.2011 20:32:00 | Mbonita

Toulám se tiše po strunách tvého hlasu
a čas stříbří lán mých zlatých vlasů

ST!

22.02.2011 20:06:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí