Selhání

Selhání

Anotace: mám jeden nedořešený matematický problém

Za celý život se mi nepovedlo,
sestavit matematické rovnice,
křivek entity dívčího přirození,
útvaru snad ze čtvrté dimenze.

Mystérium fraktální geometrie,
téměř bez symetrie translační ,
to znamená, že asi neexistují,
dvě zcela totožná dívčí pohlaví.

Problém je o hodně složitější,
nejedná se o tvar konstantní,
mění se spojitě s polohou těla,
a se směrem a úhlem promítání.

Vpředu se rýsuje pod bříškem,
rovnoramenný trojúhelník tupý,
se základnou nahoře na hrmě,
a výškou směřující mezi nohy.

Zezadu je vidět pod zadečkem,
vyzývavě sevřený mezi stehny,
jakoby podélně rozťatý elipsoid,
který lemují zježené chloupky.

Tyto dva nejzákladnější tvary,
mají řadu přechodů a variací,
záleží na postavení všech údů,
a taky stupni dívčího roztoužení.

Tento úkol již určitě nedořeším,
neustále mi přibývají informace,
už z toho začínám ze sna šílet,
snad ho zvládne mladší generace.
Autor casla, 22.02.2011
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Azure angel, šuměnka, Jats, Danger, Linzerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívám se nad ní(nad básní).....napadá mě,co takle pěkne popsat ,,protipól,,

25.03.2011 16:11:00 | Azure angel

co na tohle Ti říci??
to není selhání můj milý
prostě nech tohle moudro pod čepicí
by jiný vyřešil, co nad Tvoje je síly...:)

08.03.2011 18:00:00 | šuměnka

*1* :)))

08.03.2011 09:40:00 | Jats

Ti povím,zapeklitý příklad :-)

23.02.2011 18:16:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí