Lásky akt

Lásky akt

Anotace: Nevím jestli zrovna do téhle rubryky se to hodí, ale co už... Asi je to nejblíž. :-)

Z polibků jeho lásku pít
po ničem jiném, netoužit.
*
Jeho ruce jako velcí hadi
po těle se plazí, svádí.
*
Divoké jeho obětí
jemná něžnost vzápětí.
*
Dávat i brát
ničeho se nezříkat.
*
Lásky jeho síla
co její touhu proměnila.
*
V jeho teple se hřát
nikam nespěchat.
*
Jeho divoká i krotká kočička
co si vše schová pod víčka.
*
Tóny lásky v ní ladí
hřeje i svádí.
*
Od večera do svítání
pořád, pořád, bez ustání.
*
Takové je milování.
Autor Mil, 23.02.2011
Přečteno 561x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí