Jsem zahalená do Tvé něhy

Jsem zahalená do Tvé něhy

Anotace: Krásné a něžné milování...

Jsem zahalená do něhy Tvých doteků,
paličkuješ mne jako dečku krajkovanou,
navečer vášnivě saji šťávu ze Tvých rtů,
jsem látka tkaná za tichých soumraků.
Zdá se, že Tvé oči již mi věří ve chvíli,
kdy odcházím od Tvých dveří, jsem
s Tebou a Ty, lásko moje, se mnou jsi.
Jsme dvě propletené, milující se elipsy...
Autor Hana Trnková, 27.01.2006
Přečteno 1454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedýchám :-)

27.01.2006 07:23:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí