chlupatá peněženka

chlupatá peněženka

Anotace: komíhání je pohyb celého těla,jehož hlavním znakem je kyvadlový pohyb ve visu....

Zdá se tenká
a zdání klame
chlupatá peněženka
..nenasytná
sypeš jak do krmítka
a v době kdy ti rudnou lýtka
má otvor jako naše
.. bytná
možná jak dobytek
se takto vyjadřuju
jak starej Vavřinec
ale když jablko okusuju
sežeru jadřinec
kolikrát s červem
o ni se nervem
aby jsme mohli plnit
..většinou sliby
radši bych potkal ryby
ty tvory mlčenlivé
mé vlasy sivé
jsou toho důkazem
v hladině odrazem
vidím jak s provazem
kráčím si líně po hladině
hledajíc větev
silnou jak lýtko
už seru na krmítko
v sychravu na sypání
ve větru komíhání
tam metr nad zemí
..fajn je mi
Autor zenge, 26.02.2011
Přečteno 503x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, casla, Juan Francesco de Faro, teď už nikdo, Mbonita, šuměnka, la loba, Jiná, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkraje mě napadlo
že je to kyvadlo
odkládám dalekohled
není to pěknej pohled...
ST!

02.03.2011 09:51:00 | Mario de Janiero

je fajn tě číst

ST!

26.02.2011 19:12:00 | hašlerka

Krásné metafóry! Podle mého vkusu (zasr.).
ST! :o))

26.02.2011 11:19:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí