Cesta rájem

Cesta rájem

Anotace: ...

Chytnu si tě za hlavou,
dám ti něžné políbení,
pohladím tě na prsou,
uvedu tě v dnešní dění.

Jak plotnu si tě rozpálím,
ani nebudeš vědět jak,
párkrát na krku tě políbím,
tvá ústa nezanedbám však.

Rukou tě budu nežně hladit,
zajížďet ti pod tričko,
a zkoumat tvoje vnady,
ty má sladká hvězdičko.

Chuť na tebe velkou mám,
chci ochutnat tvé tělo,
ty jsi na světě ta jediná,
u které by se mi chtělo.

Moje oddanost je k tobě velká,
vychází to z mého srdce,
jen ty jsi pro mne ta jediná holka,
co z mého srdce neprchne.

Chtěl bych tě stále líbat,
stále,od hlavy až k patě,
a přitom se na tebe dívat,
jak sleduješ mne napjatě.

Jak sleduješ kde tě políbím,
jak tě něžně hladím po těle,
tam kde vzdycháš vzrušením,
kde ti to přijde velmi skvělé.

Pak ti sjedu hlavou do klína,
zažiješ velkou spoustu slastí,
budeš hlasitě a něžně sténat,
třást se každou těla částí.

Budeš se cítit snad jako v ráji,
tak neuvěřitelně vzrušená,
když ucítíš jak s tebou si hraji,
Lásko budeš velmi potěšená.

Klidně si se mnou taky zahrávej,
jsem jenom tvůj,můžeš cokoliv,
jakkoli si se mnou pohrávej,
na mém těle můžeš kdekoliv.



Položím si tě pak na záda,
dám ti dlouhý něžný polibek,
začnu ti líbat ouška,krk,ňadra,
a vrcholy tvých bradavek.

Pak dojde k božskému splynutí,
položím se na tvé tělo krásné,
a ucítím tvého těla prudké napětí,
které je na první pohled jasné.

Budu ti šeptat slůvka něžná,
při tvém pevném objetí,
nebudou to jen slůvka běžná,
co ti běžně odvětím.

slůvka vzrušení a nadrženosti,
která ze mne zajista vyjdou,
při topení se ve společné slasti,
za vhodná určitě přijdou.

A po tom uspokojení vzájemném,
chci citít na hrudi hlavu tvou,
a hladit tě lehce po těle spoceném,
jsi prostě úžasnou ženou mou.
Autor Dubínek, 26.02.2011
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí