Šeptám

Šeptám

Anotace: ***

Vysvleču se z doteků
zanechám ti otisk rtů
Pohladím noc mezi spánky
k Tobě se pak vrátím zpátky....

Šeptám..zhasni taky...

Noc zůstane naší oponou
v mém hlase rozkoš ozvěnou
Vítr bude chladit touhu
uděláme těly vzpouru...

Zavřu oči a dýchám z vášně
nahlas řeknu, co chci strašně
Spoutaná být k Tvému tělu
držet rytmus v jednom směru...

Šeptám...dej mi něhu...
Autor Kett, 26.02.2011
Přečteno 723x
Tipy 27
Poslední tipující: bobi bobie, Marcone, Niky88, sobý hnusec, James Libustka, Zasr. romantik, casla, labuť, Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Matně vzpomínám, na mou věru,
bývalo to lepší v protisměru :-)
ST

26.02.2011 21:37:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí