Místo činu

Místo činu

Anotace: ...

Zlíbám z tvého těla
všechny předešlé otisky
uloupím času plynulost
teď budeš jen mé

místo činu

Pohodlně ležíš a pozoruješ
rozruch mých otevřených dlaní
zatímco já diagnostikuji
šílenství prstů

a snažím se svá ústa
udržet chvíli na jednom místě
chovají se však jako
stádo divokých koní

Líbám tě v místech
kam nemá přístup
ani slunce

hoří mi srdce
a dochází dech
přesto jsem se nikdy
necítil tak živý

ještě zaslechnu své špitnutí

že jsi ten nejkrásnější celek
co jsem kdy viděl
a dál se miluji s detaily ...
Autor smudlinek, 03.03.2011
Přečteno 475x
Tipy 10
Poslední tipující: Žqáry, Jats, NikitaNikaT., Mango-Holka, Javavia, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, moc se mi líbí...

13.03.2011 11:24:00 | michala

Nádhrně svůdné a věř, že mně hoídně blízké dílko, tytok pocity, ty nádherné chvíle tak mocky dobře znám. :o) ST!

05.03.2011 09:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí