Jsi ten ... přes postel

Jsi ten ... přes postel

Anotace: láskyplná

Sbírka: Životem jít...

Jsi ten, co udává rytmus mého těla,
neubráním se ti, ani kdybych chtěla.
Jsi ten, co mi srdce rozbuší,
chvěji se celá od nohou po uši.
Jsi ten, co mě pohledem svádí,
chci jen tebe, jen s tebou řádit.
Jsi ten, comi říká své vášně,
když se ptáš: "chceš?", říkám: "strašně!".
Jsi ten, co mu odolat nejde,
stačí pár dotyků a sex z toho vzejde.
Jsi ten, se kterým se nemusím bát,
proto jen s tebou chci teď spát...
Autor klarik96, 06.03.2011
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí