bublanina

bublanina

Anotace: Leně...

Za časů beranic
myslím tam dole
..vole
babičky bublanin
a velkých průvodů
já měl těch důvodů
...býti mlád
i když jsem neměl nic
ani v hlavě
a svět jsem občas
..mihotavě
přes láhev vodky viděl
a slova z mých děl
chodili po houbách
občas otráveně
mé kroky vedli k Leně
kde četl jsem Zamjatina
a do vln házel na nábřeží
ty zátky vína z Voroněži
možná že z nostalgií
tak jako všichni co tu pijí
sledoval mraky jak z nich sněží
už ani nevím kolik věží
mé město mělo
a jestli vůbec moje čelo
a mraky zítřejší
jsou dneska chytřejší
Autor zenge, 09.03.2011
Přečteno 335x
Tipy 32
Poslední tipující: teď už nikdo, šuměnka, NikitaNikaT., Jiná, Mbonita, Mario de Janiero, la loba, modrá..., labuť, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslíš, že chytrá horákyně
tu beranici měla v klíně
nebo jen napůl vyholená
se srstí lehce nad kolena?
ST!

10.03.2011 12:00:00 | Mario de Janiero

mraky zítřejší jsou dneska chytřejší .. to je hezký

09.03.2011 21:07:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí