Drogou

Drogou

Anotace: jsou dívky(ženy)...

Drogou jsou mi pouze dívky nádherné,
nekončící chvíle v klínech jejich úchvatných,
hledání cesty začínající v jejích očích,
jen pohledem hladit a slova nechat činy znít.

V pár minutách vzrušení, chvíle několika dechů,
ulehání do míst, tříslům nejblíže,
v nichž hledám útěchu po pár snů,
a samotou tak stává se společnost.


V hledání nachází se místa schována,
kde pohladit dokáže pouze něžný jazýček,
s pár dotyky nikdo nezarmoucen,
v mdlobách, tajné vzývání perverzních choutek.

Ňadrům postavil se vstříc, nebojácný,
k výšinám hlavu zvedajíc, hledajíc,
kam jen oči tolikrát těkají,
bez hranic, nikoliv vzrušení.

A tak…


Dívky jsou drogou jedinou,
bez nich už cesty nikam nevedou.
Autor Láďa, 10.03.2011
Přečteno 397x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, ziriant, Gabrielle, Marcone, Kars, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kvalitní život je vždycky podmíněn nějakou závislostí. A tahle je nepochybně jedna z nejpříjemnějších...

10.03.2011 22:25:00 | ziriant

Ňadrům postavil se vstříc, nebojácný,
k výšinám hlavu zvedajíc, hledajíc
...úžasný St

10.03.2011 21:10:00 | Kars

Ženy jsou pro Tebe drogou, pro mne jeden muž...a já zesejkc pro něj. Tvé dílko mě zaujalo, dobře se mi četlo, pěkně jsou slůvka k sobě poskládaná. ST!***

10.03.2011 21:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí