jaro v Praze

jaro v Praze

Anotace: totální kravina co mě napadla :-D

venku krásně je,
milá sukni zkracuje,
meze v lesích už roztávají a vlahnu,
mladé páry po sexu venku prahnou.

venku krásné jaro,čmelák tam bzučí,
to oholenou pipnku mé mladé zaručí.

nad prahou na petříně šuk šuk šuk,
za devět měsíců to bude kluk jako buk!!
Autor vincent christian böll, 23.03.2011
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach bratře že by ze mě byl strýc?

24.03.2011 21:10:00 | Rebel from the Eagle's estate

=D A pak, že nemáš Pražáckou náturu, co? =D =D =D

23.03.2011 16:06:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí