TVÁ PYŠNÁ MUŽSKÁ PÝCHA

TVÁ PYŠNÁ MUŽSKÁ PÝCHA

Anotace: JEN PRO MUŽE

Včera si se za mnou točil
byl si cítit vzrušením
můj svět rychle k tobě skočil
nás! Jen k sobě žene chtíč.

Chtěl si vidět moje všechno
své si hodil nad rozum
nejsem už to malé děcko
dej si pozor umím bít!

Jen co vidím tvojí chloubu
nad tím mužským měřítkem
klidně pošlu tebe k bohu
pro to radši dvakrát dík!

Jiná božská,rozkoš tlačí
cítím tvé i mé to"áách"
někdy stačí prosté cítit
jindy roky honí NÁS!!!
Autor Miroslav Deadhead, 30.01.2006
Přečteno 726x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psáno ze snivé noci!!!

02.04.2006 12:27:00 | Black T.A

... a nejen na něj...!!!

30.01.2006 14:41:00 | Who cares a lot

jejda, jukni na pravopis...

30.01.2006 12:14:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí