Celibát

Celibát

Anotace: J.F.de Faro byl mi inspirací....

Být mnichem nebo eunuchem
to hrozná představa
jako když kráčíš za suchem
za tebou vlhká otava
a na ni na dekách
jsou ženy v roztoužení
a kol těch rájských plodů

..Slýcháváš zurčet vodu
však nemůžeš se napít
a hábit plandá po dunách
kde jsou ti ptáci v korunách
ve studních voda živá?

Proč skrývá?
Ti svět potěšení
myslím tím tření
třeba těl
kolik že střel
ze šípů Amora
kolem proletělo?
A touha potvora
pálila tvoje tělo
tím sluncem Saharským

A ty dál s nohou v sandály
s hlavou čistou
s pohledem do dáli
hledáš to věčné místo.
Autor zenge, 27.03.2011
Přečteno 429x
Tipy 47
Poslední tipující: hanele m., Z kapky deště, Helena Lovecká, šuměnka, Jiná, enigman, Psavec, Špáďa, Mario de Janiero, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bosou nohou v sandálu
se travou šourám pomalu
před sebou zpěvy eunuchů
za zády šlehy od vzruchů
mužského lokálu...

29.03.2011 16:34:00 | šuměnka

Vlétlo mi do ucha
pištění eunucha
kterému v harému nedají
a potají se mu chechtají...
ST!

27.03.2011 22:49:00 | Mario de Janiero

strašná představa :o))

ST!

27.03.2011 22:13:00 | hašlerka

Každý je strůjcem svého štěstí... :o)

27.03.2011 13:31:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí