Ticho po...

Ticho po...

Anotace: Nohy krásně za zadkem, zkřížené držela a přitom to vůbec nechtěla...

Nohy krásně za zadkem, zkřížené držela
a přitom to vůbec nechtěla.
Myslela si, že vábnou vůni kundy mě omámí,
Ale já stejné myslel jen na sraní.

Chtěla abych ho tam strčil,
Jen jemně ho smočil.

"To by se ti líbilo mrcho!"

Dál už se linulo jen ticho.
Autor Ožralá Neznámá, 30.03.2011
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by Verne koukal...

30.03.2011 16:46:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí