Jestli chceš

Jestli chceš

Anotace: trošičku laškovná...;)

usměj se na chvilku
usměj se naposled
usměj se, ať slunce prosvítí mi svět
usměj se, ať usměju se též
a teď mě obejmi, jestli chceš

obejmi mě pevně
a nepouštěj mě pryč
chtěl bys k mému srdci klíč
obejmi mě, ať obejmu tě též
a teď mě polib, jestli chceš

polib mě nežně
polib mě jemně
ještě víc přitiskni se ke mě
polib mě, ať políbím tě též
a teď mě svlíkni, jestli chceš

svlékni mě rychle
svlékni mě pomalu
svlékni mě, ať svléknu tě též
a teď mě pomiluj jestli chceš

...chceš? ;)
Autor Metal Lady, 04.04.2011
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Annie the wolf, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anotace plně odpovídá dílku a tak není co dodat :o)

04.04.2011 20:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí