Masochista

Masochista

Anotace: Snažila jsem se vžít do pocitů masochisty.. :)

Zatáhni v oknech žaluzie
ať nás nikdo nevidí,
nechápou naše společné chvíle,
ale možná nám jen závidí.

Mám jinou představu o štěstí,
o jiných touhách sní má duše,
pro mě není rozkoš bez bolesti
a není bolest bez rozkoše.

Krev mi vře a dech v hrdle se úží,
když tvrdě se mnou zacházíš,
když tvůj krutý bič laská mi kůži,
mé tělo se zmítá v extázi.

Pevně připoutej mě k posteli,
zcela se ti poddávám,
sáhni po ostré čepeli,
ty dobře víš, co postrádám.

Hledím na tebe s touhou i děsem,
když žiletku bereš od ruky
a mé tělo už lačně se třese
v očekávání sladké muky.

Jsou pevně zatažené žaluzie,
stěny každý můj výkřik zachytí,
nic nenaruší naše šťastné chvíle,
bolest i slast mě lapila do sítí.
Autor Charibeja, 06.04.2011
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Rakasteta, rivombroza, NikitaNikaT., modrá...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý jak je mu libo,proč ne!?Mohlo to být v sekci o sexu...

06.04.2011 11:32:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí