Nebeská vášeň

Nebeská vášeň

Anotace: Zavři oči a přemýšlej .. jsme tu jen jednou

Zavři oči, jsem tu jen pro tebe.
Odnesu tě s sebou
do ráje, do nebe.
..

Nech se unášet,
radostí, šelestí,
pojď cestou neřestí,
prokletím, bolestí.
..

Chci hladit křivky na tvém těle,
a citit, jak tvá kůže se chvěje.
..

Chci líbat tvé rty,
tak jemné a vratké.
Chci vrátit čas
a naše milování sladké.
..

Tvé steny stupňují mou vášen,
chvěji se slastí ..
.. rozkoší
..

Srdce mé se rozbuší,
když zašeptáš mi do uší :
Usedni mi do klína,
můj králi, můj spasiteli ..
Vždyť vášeň je tak citlivá,
jen ty mi stačíš k ukájení
Autor DenisaKadlecova, 10.04.2011
Přečteno 562x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí