Oddanost

Oddanost

Anotace: I na tebe se dostane řada .. stačí jen doufat

Zachraň mě,
umírám.

Touhou
Blahem
Rozkoší

Přibliž se,
jen na malou chvíli.
Půjč mi tvou ruku,
aby prsty se svily.

Srkni si whisky,
zahřeje tě.
Budeš tu se mnou,
v zákulisí, v kabaretě.

Nech se nadnášet
v horoucím pekle.
Chovej se neklidně,
sobecky,vztekle.

Bruslíme po sobě,
jako Michelle Kwan.
Nechť Bůh nás ochraňuj,
a život buď přán.

Nech se milovat,
na zemi, na podlaze,
Za každého počasí,
v zimě i na námraze.

Těla se nám chvějí,
do rytmu samby.
Jsme tu jen sami,
tak proč se bát hanby.

Oddej své tělo,
do náruče mé.
Cítím tvou kůži,
jak pálí, jak žhne.


Buď mou ženou vamp,
svůdnou a nespoutanou.
Svírat tě pevně,
a někdy zas ..

nashledanou ...
Autor DenisaKadlecova, 10.04.2011
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: OBublinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí