Sebezapření..

Sebezapření..

Anotace: Co k tomu říci.. :'( :'(

Když jsi do mě proniknul,
ošklivý obraz se mi promítnul.
I když jsem orgasmus prožívala,
slzy v očích jsem dále zatajovala.

Nechtěla jsem Tvou radost kazit,
při pomyšlení na sex mě ale začíná mrazit.
Bála jsem se, abys mě nenakazil,
nůž do srdce jsi mi Tvým činem vrazil..

I když říkáš, že jsi se se mnou rozešel,
že mi to toho nic nejní, věř mi, že toto člověka dost raní.
Nedokážu si to už tak užívat,
snažím se při tom na něco hezkého vzpomínat.

Bojím se toho a dělám to se sebezapřením,
mám strach, že to poznáš, ale snažím se to zakrýt sebeovládáním.
Autor termitka, 14.04.2011
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přečetl jsem si tvé básně všechny neboť jako celek je to výborné, v tom jak plyne čas a ty už toho máš plný kecky jednou přeteče pohár a ty si najdeš snad někoho kdo si tě zaslouží, netvdím, že jsi geniální básnířka, ale zkus psát příběhy upřímně jako jsou tvé básně a myslím, že to bude velice čtivé

15.04.2011 00:43:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí