Krabička

Krabička

Anotace: Berte s rezervou :D nic to nemá společného se mnou... a omluvte, prosím, můj poslední rým... :)

Krabičku od tebe pod
Svou postelí schovávám
A čtu si každý bod,
Který na ní mám.

První bod,
Ať se to nezdá,
Skrývá svůj kód,
Který mi nedá.

-----------------

Návod v krabičce,
Den co den,
Čtu díky lampičce,
A oknem koukám ven.

V krabičce, co si mi dal
Tři další věci jsou.
Lesklý mají obal,
A pořád je mám sebou.

Máma mi kdysi říkala,
Že jsou to žvýkačky,
A já jsem tomu uvěřila,
A chtěla je vždycky.

Až to podělaný Bravíčko,
jednoduše prozradilo,
že ke žvýkačce to má daleko,
až mě to rozbrečelo.

A tak jsem přestala
Věřit svý matce,
Bravičku jsem začala
svěřovat se krátce.

Teď tu ležím,
V tvé posteli teplé,
A přemýšlím,
Proč máš rád červené.

Na otázku si neodpověděl,
Jeden si roztrhl,
Ten, kterej si u sebe měl
A už ses mě vrhl.

Tak jsem poznala,
Věc jménem kondom,
Které, jak jsem zjistila,
Patří celý svět.
Autor Mentolka, 16.04.2011
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí