Sobotní jitro

Sobotní jitro

Tuny kytarových riffů
snášejí se na třmínek a kovadlinu
vtříc jejímu klínu
a dřevěné údy
udávají rytmus

Do blány buší
nechám ve svých uších
zasychat mazlavou červeň
z prostěradla poznání

Punkem že prý zavání
když svou lahev nakláním
zahrajte mi na přání

Není to punk
je to mrazivý ráno
v průmyslový krajině
v továrně na otrokyně
ztopořených strun

Jsem sluchem všech lůn

když vibruju v tělech

basových tónů

Chvíli v nich tonu

Čas se rozplyne

a já

 

čekám na reinkarnaci

Autor Giuseppe_Lumík, 18.04.2011
Přečteno 475x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí