Nahá v pokoji

Nahá v pokoji

Anotace: můj pokus o báseň na toto téma ;)

Po těle si přejíždí rukama, které jsou její
a každý svůj kousek dráždí.
Zavírá oči a nechá se unášet fantazií
a její ruce již nejsou její.

Nahá v pokoji,
nechá se laskat sny
a svými představami.
Autor katkabloom, 08.05.2011
Přečteno 724x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí