sklep

sklep

Anotace: Alfrédovi,trofejím a sklepním kójím

Věcí tajemných
ze sklepních kójí
nočních snů
se dotýkám
..utíkám
a přeci na místě stojím
nohy jsou přibité
a jestli nevíte
jak vypadá děs
tak přijďte za závěs
já vám ho zkopíruju
z mojí hlavy
to zprávy krimi
jsou nyny
proti tomu
větve stromů
dna starých lomů
studen a k tomu
ty filmy Hitchcocka
voda hluboká
lesy tmavé
stopy krvavé
..v stráních
Mám krásnou sbírku
sečných zbraní
kde nohy laní
trofejně visí
výstřižky,časopisy
vitríny z kdysi
tam chodím nocí
někdy si číst
křesílko,terárko
a vedle výběh krys
Kristus jak bílý list
přibit je nad tím vším

..tak mohu?
Neruším?
Autor zenge, 08.05.2011
Přečteno 426x
Tipy 39
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, Paulín, Špáďa, Mario de Janiero, teď už nikdo, labuť, modrá..., Dota Slunská, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nerušíš, kopíruj, chci se zas příjemně bát, tak jako za dětských let..
ST!

10.05.2011 18:52:00 | Mario de Janiero

..ne nejsem klasikem
co píše o lásce i o patosu
mám ještě za trikem
trochu z mládí chmýří
však někdy dáme na Santosu
spolu si piva čtyři:)
.....děkuji

08.05.2011 21:58:00 | zenge

se tu trochu bojím....ale krááásně...ST!

08.05.2011 21:19:00 | hašlerka

Tak zvláštně mrazivé a lákající :o) ST!***

08.05.2011 21:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí