Touha

Touha

Anotace: Krása kterou s tebou prožívám je nepopsatelná...

Sbírka: Láska

Děkuji Bohu za každý okamžik s Tebou i kdyby měl trvat sebekratší chvíli.
Mé prsty tvými vlasy projedou a má touha po Tvém těle silí.
Jemně dotknu se Tvé tváře a prsty se mi vzrušením chvějí.
v očích záblesk vašnivé záře mé rty Tě dlouze líbat chtějí.
Pohladím Tvůj krk a nadhernou hruď, krev v žilách mi stoupá vzhůru.
Prosím mou láskou buď ať nemám z touhy noční můru.
Své doteky vedu tam kde mají být a toužím poznat Tvé vzrušení.
Už nechci jen toužit a snít s Tebou chci zažít sladké potěšení.
Chci poznat každý kousek Tvého těla a prozkoumat hlubiny.
Ty víš že už znám Tvé erotogení slabiny....
Autor Soňa, 12.05.2011
Přečteno 682x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Azure angel, NikitaNikaT., Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Touha je zázrak, kámo, zázrak :-)

13.05.2011 16:59:00 | Z kapky deště

Cituplné a zní mi Tvá slova upřímně...

13.05.2011 06:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí