ZE ŽIVOTA

ZE ŽIVOTA

Anotace: Pravdivý, pravdivý, pravdivý...

Chceš to,
já to chci taky.
Udělej mi to,
kašli na zázraky.
Šukej mě jak tu největší kurvičku,
tohle máš přece frajere v malíčku.
Pak se sbal a běž,
fakt to takhle chceš?
Mrdat mě jak děvkou pohou,
když ti nedám umíráš tohou.
V tom je právě rozdíl ten,
já tě chci fakt každej den.
Nechceš si nic plánovat,
ani mi nic slibovat,
ale jak to dávat mam,
když všude tě potkávám.
Chladnej jako led,
v posteli pak slibuješ mi svět.
Nechceš si kazit kamarádství láskou,
spíš se mnou, i když jsi s nějakou kráskou.
Možná chci víc,
jenže to nestačí říct
a jak dostat tě mam,
když ty chceš bejt sám,
respektive s někym jinym,
a čemu já se vlastně divim?
Vždyť kamarádství končící sexem,
si vážně kazit nechcem....
Autor DenisseDeSalvo, 17.05.2011
Přečteno 546x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Eulinka, Vampyrella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta anotace do puntíku sedí. A já je přidám: pěkné, pěkné, pěkné !!! :-) Připomnělo mi to sebe.... :-X

20.05.2011 07:11:00 | Eulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí