Bible

Bible

Anotace: místům,krokům a gotice

...Jsou místa podivný
kde ztrácí se beze stop
mé ideály
tam v dáli
ještě tam včera byly
a jako víly
zmizely za rozbřesku
už i tu mládí stezku
mi mlhovina halí
..a pálí
co dříve jenom hřálo
ozvěnou haló
tůtání odpovědí
v přístroji archaickém
ty čáro v dlani
..zkřížená
a vrásko z čela víš že na
tomhle širým světě
krom lásky
a slova v jedné větě
mne v spárech má jen samota
procházím omotán
snad její pavučinou
gotickou chodbou
kde se slynou
paprsky světel z vitráží
staletou knihu pod paží
už krokem bez spěchu
..u boha hledám útěchu
Autor zenge, 19.05.2011
Přečteno 441x
Tipy 36
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, hašlerka, Princezna.Smutněnka, šuměnka, Psavec, teď už nikdo, Špáďa, Jiná, jvacl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná

19.05.2011 09:26:00 | Skalsky Pavel

Skvělé, skutečně velice dobře podané, zenge. Díky za počtení. ST!***

19.05.2011 05:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí