Zdrhy

Zdrhy

Anotace: útěkům,blatům a péesákům.....

Vřesem přes trestná území
lesem mezi dráty
ze země nestydatý
zdrhám
mlhám
a k ránu zdá se mi
že těmi plícemi
do ticha dýchá
někdo jiný

Klíny a prasečiny
a činy které z poloviny
jsou peklu propadlé
na drátech elektřiny
v tůních jak v zrcadle
nebesa za padlé
se vlní

Trním a blaty Klostermana
buď orel nebo panna
brána či lana
na Pankráci
získávám i když ztrácím
tu domovinu
kvůli těm klínům
stínům a prasečinám
padlým a slinám
namlsaných
nechávám tu těch milovaných
....napospas
Autor zenge, 24.05.2011
Přečteno 367x
Tipy 28
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Psavec, CULIKATÁ, Holis, Mbonita, teď už nikdo, Mario de Janiero, Doradan, 6thSun, la loba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně vždycky pobaví!
ST od Krále Šumavy :)

25.05.2011 18:03:00 | teď už nikdo

S písničkou na rtech
proti proudu převaděčů
už asi neuteču..
Až všechny svině
zmizí v Americe
Mallorce či na Korzice
snad bude líp
i v týhle republice...
ST!

25.05.2011 16:04:00 | Mario de Janiero

Inspirativni až budu zdrhat vzpomenu si!

25.05.2011 12:02:00 | la loba

"...nebesa za padlé se vlní..." — parádní obraz(t)!

25.05.2011 09:28:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí