Obléklá do polibků

Obléklá do polibků

Oděna ve vlastní kůži,
dech se mi z toho úží.

Oblékáš mne do polibků svých,
sladkých, roztomilých, nevinných.

Vezmi si mne celou,
nenech ani kousek mne být osamnělou.

Máš mne jen ve své moci,
a já sténám ve tmách noci.
Autor Eulinka, 25.05.2011
Přečteno 617x
Tipy 5
Poslední tipující: kolemjdouci, Lachailla, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mi připomnělo hodně ztracených věcí..

23.06.2011 18:35:00 | kolemjdouci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí