Tvá jemná lýtka

Tvá jemná lýtka

Anotace: ...

Tvá jemná lýtka,
hladím svou dlaní,
přes malá kolínka,
končím pod sukní.

Cítíš mé polibky?
Na krku, na lících,
tahám tak nitky,
v duši tak pálících.

Bez žádného spěchu,
stahuji tvůj stud,
hledám v něm těchu,
pro můj tvrdý úd.

Laskám tvé vlásky,
když kolem krčních tepen,
utahuji kožené pásky,
chtíčem zaslepen.

Křičíš když tvrdě,
vrážím ti do těla,
pevně a hrdě,
mého malého anděla.

Jak se cítíš?
Když sotva dýcháš?
Když z pod sukýnky,
pomalu stíkáš?
Autor HKvH, 26.05.2011
Přečteno 676x
Tipy 7
Poslední tipující: Maryje..., Elvíra Adamsonová, tato22, NikitaNikaT., Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Touha po milování je vzájemná s spountání, touha sexu, oboustranně žádoucí, však jenom k uspokojení...

02.10.2011 09:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí