Příběh Metalisty

Příběh Metalisty

Anotace: berte to s nadsázkou..;)

duní duní to to duní
duní stejně jako loni
na metalovém fesťáku
užívám si dost
holky mám tu pro radost

opilý se klátím k chatě
polonahý jsem možná snad
všude okolo mně dívky bujných vnad

ulehám, cítím, že někdo rozepíná mi kalhoty asi
vidím oči, prsa, vlasy

šáhl jsem si na ty vnady
však dál nevěděl sem si rady

ta bohyně mě rychle zaučila
o můj bože, vždyť mě zneužila!

po týhle noci už nejsem panic
však můj první sex byl vcelku na nic

kéž pamatoval bych si trochu víc než
tam a zpátky
tam a zpátky
a dál už nic
Autor Metal Lady, 27.05.2011
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Aramis, Annie the wolf, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lol :D

27.05.2011 22:17:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí