Potok smyslnosti

Potok smyslnosti

Anotace: Něco se stalo,něco...

Cosi smyslné se mezi námi dělo
Krůpěje potu do potůčků se stáčí
Obtékají tvé tělo
Kůži tvou vášní smáčí

Něco krásné si se mnou prožil
Touha se vrací – vrátí?
Chyť ji do srdce, do žil
Než se ztratí

Něco se - však víš - stalo
Čekala jsem dobu dlouhou
by se mé srdce znovu smálo
Sic jen chvíli pouhou…
Autor E.T.Jane, 09.06.2011
Přečteno 469x
Tipy 8
Poslední tipující: bobi bobie, ECHO PARAZIT, andel.smrti, Maryje..., strašidýlko-střapatý, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí