TOUHA

TOUHA

Anotace: neskrotná

Touha je skrotná,jen do určitých mezí,
touhy však zcela,zbavíš se s těží.
Touha je příjemná pouze v tom případě,
že touží i ten,co tolik láká tě.
Touha mění se v ohen a obrovský žár,
Spoutej mě touhou,klidně mě zpal.
Dopřej mi, cítit tě v sobě už prosím,
touhou a chtíčem,celá hořím.
Autor lilie, 09.06.2011
Přečteno 677x
Tipy 4
Poslední tipující: Dollinka, E.T.Jane, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí